Koningsdagcross in Alphen a/d Rijn

Na wat verschuivingen in 2018 zijn we nu weer gewoon op Koningsdag in Alphen a/d Rijn. Om 11.30 zal het spektakel losbarsten aan de J.C. Hoogendoornlaan.

Met dit jaar als “Special Guests” de Mini Buggy Series(Klik hier voor meer informatie). Deze klasse rijdt door heel Nederland heen hun eigen kampioenschap. Het speciale aan deze klasse is dat de dames en heren coureurs tussen de 6 en 12 jaar zijn, en allemaal in gelijkwaardige buggy’s aan de start verschijnen. En ondanks dat de motorinhoud niet zo groot is, hebben de coureurs oog voor het kleinste gaatje en zijn de races heel spannend om te volgen. Een gave aanvulling voor ons programma op Koningsdag!

Ben je geen lid van onze vereninging, maar wil je deze dag toch bij ons komen rijden? Geen probleem! Met een crossauto die aan de KNAF-eisen voldoet ben je altijd welkom! Schrijf je wel even in via deze link: KLIK HIER

 

Aanrijden voor deze cross(ZEKER MET GROOT MATERIEEL) graag via de aangegeven route! Dit om problemen aan de ingang te voorkomen. Kleine moeite, groot plezier!