Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij de cross in Lopik voor morgen moeten afgelasten. Er is simpelweg teveel water gevallen om een crossdag te kunnen organiseren.

Onze volgende cross is op 24 en 25 juni in Nieuw-Vennep! Tot dan!Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in! Er komen veel deelnemers, dus we hebben alle ruimte nodig. Luister te allen tijden naar de aanwijzingen van onze vrijwilligers!

Hierbij de tijden voor het komende weekend(let op, met kleine aanpassingen op eerder gedeelde informatie!):
Voor de clubwedstrijden op zaterdag en maandag:
Rennerskwartier open om 7.00
Keuren en inschrijven tot 9.30!

Als je bij elkaar wil staan kom je gelijktijdig het terrein op! Er worden géén plekken vrijgehouden!
Geen extra bussen en/of personenauto’s op het rennerskwartier.

Deelnemers 3 Hours of Lopik (afwijkend van eerdere informatie):

Binnen zijn vóór 15.00!
Keuren vanaf 15.00
Inschrijven tot 16.30
Aanvang race: minimaal 30 minuten na de laatste finale.De inschrijving voor onze autocrossen in het pinksterweekend is geopend!

Op zowel 4 als 6 juni zal er een wedstrijd worden gehouden op de autocrossbaan in Lopik, er zijn dus 2 wedstrijden! En op zaterdagavond 4 juni, na de clubwedstrijd, zal er ook nog een 3-uurs wedstrijd zijn op onze baan.

De baan zal iets anders zijn dan jullie gewend waren, maar zal volledig aan de KNAF-eisen voldoen.
We zijn reeds jaren in goed contact met de landeigenaar, en gezamenlijk hebben wij gekeken naar oplossingen waardoor zowel het evenement van de Stichting Dirt Track Lopik als de evenementen van de ACV Rang Pang plaats kunnen vinden op deze mooie locatie. Wij rijden in de nieuwe situatie om de stockcar baan heen.

Let op: Leden van ACV Rang-Pang en ACC Geffen hebben tot 27 mei 2022 de tijd om zich onder voorbehoud met voorrang in te schrijven. Schrijf je na 27 mei 2022 in dan heeft niemand meer voorrang en hebben zowel ACV Rang-Pang rijders, ACC Geffen rijders en gastrijders net zoveel kans om mee te mogen doen. Let op! VOL=VOL

Inschrijven kan vanaf nu via de volgende links:
Inchrijven voor clubwedstrijden 4 en/of 6 juni 2022

Inschrijven “3 hours of Lopik” – 4 juni
Check deze link voor de reglementen van de “3 Hours of Lopik”
*Inschrijfgeld voor 3 Hours  € 50,00 is incl. toegang van 1 coureur  max 4 coureurs en 1 monteur per auto  (monteur hoeft niet vooraf in te schrijven, moet wel aan reglementen voldoen).

  Het inschrijfgeld per bank betalen op rekening  NL53RABO 0141093846 o.v.v. Naam 1e rijder en startnummer           Je bent ingeschreven als de betaling is verwerkt.*Voor alle inschrijvingen geldt dat deze ná 27 mei worden bevestigd.
** Er kan in Lopik niet worden overnacht op het crossterrein!