INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK! KLIK HIER

WOOHOO! We gaan het doen!
A.C.V. Rang Pang organiseert dit jaar voor het eerst de 3 Hours of Lopik!

Dé 3 Hours of Lopik is een endurance evenement welke wordt verreden op het Autocrossterrein in Lopik. Het terrein wat voor de Autocrossvereniging Rang Pang reeds decor is geweest voor vele clubcrossen en zelfs 2x een NK-autocross.

Op deze lange kleibaan zal op 1 juni 2019 de 1e editie plaatsvinden van de “3 Hours of Lopik” vanaf 17.00 zullen de deelnemers proberen om in 3 uur tijd zoveel mogelijk rondjes te rijden.

Aan de start zullen 2 klasses staan:

Standaard-klasse:
Alle auto’s die voldoen aan het technisch reglement van de KNAF in de volgende klasses: juniorklasse(auto’s!), divisie A/V en Standaard Rang Pang(zie onze site voor de aanvullende reglementen).

Enduro-klasse:
Alle auto’s die voldoen aan het technisch reglement van KNAF in de volgende klasses:
Sprint 1600, Sprint 2000, Keverklasse óf:
Overige deelnemende voertuigen in deze klasse dienen te voldoen aan het carrosserie reglement van de standaard Rang Pang klasse( zie technisch reglement ACV Rang Pang) waarbij:

  • Motor/aandrijflijn zijn vrij, maar moeten van hetzelfde merk zijn als de carrosserie.
  • Motor/aandrijflijn dienen op de originele plaats gemonteerd te zijn (in de motorruimte).
  • 4 wieldrive is toegestaan.
  • Drukvulling is toegestaan.

NIET TOEGESTAAN ZIJN:
Junior Buggy, V-buggy, Superklasse-auto’s, SUV’s, Busjes, Auto’s voorzien van meer dan 6 Cilinders.

Inschrijven voor de “3 Hours of Lopik” kan enkel via de link op deze pagina of in ons evenement. De kosten zijn € 50.- per team. Teamnaam/startnummer kunnen zelf gekozen worden, echter kan de organisatie besluiten het nummer of de naam te wijzigen wanneer dit nodig wordt geacht.

Rijders dienen minimaal 18 jaar oud te zijn, en in bezit te zijn van een geldig rijbewijs(meenemen met inschrijven).  Juniorrijders dus NIET toegestaan.
Tijdens de “3 Hours of Lopik” dient elke rijder te voldoen aan het KNAF-reglement m.b.t. overall/nekband/helm.

Per auto mogen er 4 rijders en 1 monteur worden ingeschreven. Dit zijn tevens de enige mensen toegestaan in de pitsstraat. Alle rijders dienen een KNAF-licentie of ERB te hebben. (Tip: de ERB geldt voor 30 mei én 1 juni, voor zowel clubcrossen als de “3 Hours of Lopik”).

Overnachten is NIET toegestaan op het terrein, en dus ook niet op het industrieterrein.

Rijders en auto dienen vóór 13.00 op het terrein aanwezig te zijn. De keuring is van 13.00 tot 15.00, en inschrijven is mogelijk(na keuren) van 13.00 tot 15.15.  Inschrijven dient ten alle tijde te gebeuren met het complete team!
Per crossauto mag er 1 persoon gratis het terrein op.

We rijden op transponder. Heb je zelf een transponder, dan mag die gebruikt worden. Geen transponder? Geen nood, wij hebben er voldoende te huur!

Er zal tijdens de “3 Hours of Lopik” een bandenreglement en een wedstrijdreglement gelden. Op www.rangpang.nl –> Rijders –> Downloads kunt u deze downloaden. Meer vragen? Stuur deze naar info@rangpang.nl