Ziek zijn we er van. Na 2 jaar Corona-problematiek te hebben overwonnen, met gelukkig vorig jaar nog 2 mooie evenementen, komt het ons in 2022 niet aanwaaien.

Na Groot-Ammers moeten we nu ook de wedstrijd in Alphen aan den Rijn afgelasten. Er zijn door de ecoloog op het crossterrein meerdere broedende vogels aangetroffen, wanneer we de cross nu organiseren overtreden we verboden uit de wet natuurbescherming. Dat kan, en willen we, niet. Tevens krijgen we hierdoor geen vergunning vanuit de gemeente.

De moed zakt ons in de schoenen, want de tijd en moeite die we(zowel de organisatie als de rijders) in deze vereniging steken zijn niet gering, en elke afgelasting voelt als een klap in ons gezicht.

Maar we rechten onze rug en gaan vol gas verder met de organisatie van de volgende evenementen op onze kalender. 4 en 6 juni op de mooie kleibaan van Lopik, en 24/25 juni bij onze vrienden van Autocross Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep.

LET OP: We voegen 1 datum aan onze agenda toe: 1 mei gaan we in Oss rijden voor het kampioenschap bij de ACC Geffen.

We weten dat dit heel laat komt, en daarom hebben we besloten dat wanneer de cross in Mill op 9 oktober doorgaat er een extra schrap komt. Oftewel 1x ACC Geffen is 1 schrap wedstrijd, en 2x ACC Geffen is 2 schrapwedstrijden, en natuurlijk schrappen we alleen de laagste resultaten.